Välkommen till seminarium om implementering med professor Susan Michie

Välkommen till ett seminarium den 19 oktober, om implementering där professor Susan Michie presenterar sin inflytelserika modell för implementering – Behavior change Wheel.

Enheten för implementering och utvärdering vid Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin (CES), Stockholms läns landsting, bjuder tillsammans med forskargruppen Procome vid Karolinska Institutet in till ett seminarium om implementering den 19 oktober 2017.

Medverkar gör professor Susan Michie från University College London som presenterar sin inflytelserika modell för implementering – Behavior change Wheel. Modellen är grunden för det ”Metodstöd i implementering” som enheten för implementering och utvärdering har utbildat i sedan 2013.

Detta är en unik möjlighet att lyssna på en av världens ledande forskare inom implementering och beteendeförändring kring hur man kan lyckas med implementering.

Susan Michie är professor i hälsopsykologi och chef för Centre for Behaviour Change vid University College London. Hennes forskning rör implementering och interventioner utifrån ett beteendeperspektiv. Hon har under flera års tid systematiskt utvecklat metoder för att optimera beteendeförändringar i samband med att nya metoder införs inom hälso- och sjukvården. Hennes bok ”Behavior Change Wheel” erbjuder praktiska verktyg för de som ansvarar för eller ska införa nya arbetsmetoder.

Anmälan

Anmäl görs senast måndag den 16 oktober via Folkhälsoguiden.
Seminariet är kostnadsfritt, först till kvarn gäller, men kom ihåg att avboka om du får förhinder så att din plats kan erbjudas någon annan. Gör i så fall detta på e-postadress: implementering@sll.se.

Varmt välkommen!

 

Henna Hasson, Enheten för implementering och utvärdering, Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin (CES)
Ulrica von Thiele Schwarz,
Procome forskargrupp, Medical Management Centre, KarolinskaInstitutet

Information om seminarium

Tid

Torsdagen 19 oktober klockan 15-16.30
(lättare tilltugg serveras)

Plats 

Inghesalen, Widerströmska huset, Karolinska Institutet, Solna

Seminariet är kostnadsfritt, anmälan krävs.